this is my friend ;)

 

Assalamualaikum . hye blogger .harini gua nak introduce kawan gua kat lu orang , hahaha . 

1. Kawan tu bukan macam main FUTSAL. Mula-mula kejar… Dah dapat sepak…
2. Kawan tu bukan macam main SKATE. Mula-mula gosok…Lepas tu pijak…
3. Kawan tu bukan mcm main RAGBI. Mula-mula tangkap…Dah dapat tendang…
4. Kawan tu bukan mcm PAMPERS. Dah pakai pastu buang…
5. Kawan tu bknnya mcm BARANG KEMAS. Waktu baru beli pakai…Dah sengkek gadai…
6. Kawan tu bukan macam PELANGI. Hari cerah hilang…Hujan gerimis baru muncul…
7. Kawan tu bukan macam KERETA. Rosak sikit jual …Beli baru…
8. Kawan tu bukan macam CHIPSMORE . Kejap ada kejap takada…
9. Kawan tu bukan macam BANK. Bila dah takde duit baru nak cari…
10. Lagi…Kawan tu macam apa ye??? Hmmm .Haa…Kawan tu macam korang lee . Bila aku tulis    blog,korang akan baca dengan teliti sampai habis… bhahaha

haaa ni kat bawah2 ni semua kawan2 aku yang mmg ohsem!

 ni namanya zamir . kawan dari kecik lagi . cousin ni . haha . dulu pergi kemana-mana dengan dia ni la . teman gi shoot , makan , jamming . pemain drum bandboyz . band aku jugak . 

ni namanya ejan . kawan dari kecik jugak . dia la penyeri . seorang yang hati kering , selalu kena bahan dia ni . haha .dia pemain bass guitar bandboyz . skang dia dapat kerja skali dengan aku . hmm mmg ohsem , haha


 ni namanya aiman , dulu kat sekolah dia ni paling aku benci . suka buli orang , hahaha . start mula rapat masa sama2 belajar kat melaka . masuk kolej . kat situ la mula rapat . seorang yang gile , buas , nakal . semua nya ada . haha . tapi kadang runsing jugak dia ni . errr . haha


ni namanya nur sailyyana . start kenal tahun 2011 . masa tu first time shoot talent and ni lah model pertama aku . pernah join bandboyz jadi penyanyi . mmg ohsemm suara nyaaa . dalam banyak2 kawan ni la yang paling ohsemm . dia ni la yang matang kan aku . haha . dalam hati smpai bila2 ;)


 ni pulak namanya lieya . panggil kakcik . kenal masa shoot talent . yang ni awek kepada zamir . seorang yang teramat poyo . cintan sesangat dia ni . hahaha


 ni namanya nazreen . kawan dari tadika sampai la skang . seorang yang simple . masa zaman sekolah rendah ni la sahabat . kemana mesti berdua . minat music tapi guitar tak reti2 main sampai la skang . haha

 
 ni pulak namanya mijan . dalam bandboyz dia la paling muda . dia penyanyi dan second guitar . seorang yang periang , hati kering , dia la yang paling semangat naik kan bama bandboyz dulu masa zaman sekolah . skang dah jadi nurse dia ni . haha



 tu la kawan2 aku . esok mula hidup baru .. kerja baru , tempat baru . mungkin akan betambah kawan . tapi kawan lama tetap di hati ;)