Baru Couple Seminggu? dah berjanji macam2 . haihhh


Aslkum :) hye blogger ;)



nak cerita pasal satu minah cun  ni . Puteri Awani nama dia . semalam online fb . tetibe terjumpa pulak satu video awek comel  ni , seriuuuus cute ;) bertudung . umur 15 tahun , dia buat video untuk bf dia . aku pun tengok la . mula2 sweet je . alalala dia .  bhahaha .best tengok . suara sedap , tiba bila dia berjanji , pastu dia ckap dia baru couple seminggu aku dah mula tergelak . bhahahaha

                                                                          ni video dia :)

Hmm sweet kan? budak lagi ni . baru 15 tahun . mungkin tak matang lagi . mungkin jugak first time bercinta . dia tak sepatutnya post video tu kat youtube . kan dah satu malaysia tngok . macam2 orng comment , semua kutuk je . dah belambak parody kat youtube . semua mcm  nak kejar populerr je . 
dia pun dah mintak maaf , dia ada cakap kat blog dia "puteri mohon sape2 yang upload video puteri tu tolong lah padam'' boleh tengok blong dia kat sini. 
sape2 pun kat dunia ni ada buat salah . so kita tak payah la nak kutuk2 . tambah2 kan aib dia . sampai buat video parody bagai tiru si puteri awani ni . 

so ni semua pengajaran la . tak semestinya kita sayang kat orang tu kita sampai buat blog , video , post gmbar kat blog . benda yang kita upload kat internet semua orang boleh tengok . silap2 bkal husband/wife kita nanti tengok semua tu . tak ke sakit hati dia . tak semestinya jodoh kita dengan dia . ni untuk masa depan jugak . buat nye jodoh kita dengan orang lain?  cukup la relay dekat fb  . bhahahaha

nasihat tuk adik ni , belajar penting adikk oii , baru form 3 kan?  abang ni dah umur 20 adik oii . . banyak pengalaman . tak perlu la kita berjanji kalau adik tak tahu tepati janji tu ke tak . cinta yang belum halal tu bahaya . boleh buat kita merana :) 

bukan mengutuk . sekadar nasihat :) cherr ;D

ni antara parody video yang aku suka :) nasihat dekat adik tu . bukan kutuk :)

yang ni lawak sikit :) haha . tapi last skali dia nasihat . suka yang ni :)


yang ni dah mcm  mengutuk ! bhahaha