wedding | Bad&Gee | Padang Rengas , Kuala Kangsar


Wedding | Bad&Gee | Padang Rengas , Kuala Kangsar
photographer : afiz | www.ilhamhafiz.com |
                       aiman ( purple photography )

ni shoot paling enjoy sbb shoot dengan kawan sendiri . haha . shoot dengan aiman farhan . aiman ni kawan masa sekolah n kolej . aku minat photography ni pun sebab dia la  . dulu masa sekolah ada la jugak folow dia gi shoot wedding . first shoot wedding dengan dia la aku belajar . abis form 5 terus pergi melaka masuk kolej belajar sama2 ambik bidang photography :)









wedding | Aini&azli | Taiping | 2 june 2013


wedding | Aini&azli
loc : bukit gantang , taiping
photographer : afiz | www.ilhamhafiz.com |
credit to : Rahim hashim | www.rahimewalk.com
thanks to nazreen














Portraite | Catz Sheroo | Kuala Kangsar


Talent : Catz Sheroo
photographer : Hafiz | www.ilhamhafiz.com |
loc : kuala kangsar
thanks to aiman for the props ;) hehe

'Portraite shoot' aku suka gila ! sape kenal aku dia tahu la . kalau shoot wedding part make up dengan outdoor je aku suke . hahaha . kalau indoor . mmg failed . dulu first beli kamera terus belajar shoot portraite. mula shoot gmbar nana n lieya  faziera . pastu sampai la skang suka shoot portraite :)

talent kat bawah ni shoot untuk lagu single band dia . dia bayar gua k untuk shoot ;) bhahaha . walaupun gmbar aku tak berapa cantik tapi tq sbb suruh shoot . bhhaha .