android untuk PC atau Laptop


assalamualaikum :)
 hye bloger ? dah lama tak update blog . okay . kali ni nak ajar korang satu benda ,
benda ni dah lama dah . mungkin ramai dah tahu , ada jugak yang tak tahu lagi kan . kalau sebut pasal android mesti semua orang tahu kan ? salah satu aplikasi hp tengah hot skang ni . tak kira la tablet ke hp ke , semua orang dah ada skang ni . bagi yang tak tahu lagi pasal android boleh rujuk kat sini . pakai hp android atau tablet ni mmg best . sebab boleh donwload bnyak game n software . aku pernah pakai hp android
xperia X8 . mmg awesome ! skang tak pkai dah , sebab pakai BB . bhhaaha :)

okay , android ni boleh jugak masuk kat pc korang atau pun laptop . so sape2 yang suka ber whatsapp , weChat , intragram , tak payah runsing lagi sebab takada hp android . sebab android boleh pkai kat pc
korang dah :)



ni contoh dia aku pakai kat laptop aku ;)

weChat :)

untuk install software ni senang je  ..

1 . download bluestack app player Download
2 . install bluestack app player
3 . boleh terus guna .

*untuk nak nampak mcm tablet atau hp dia punya interface korang buleh la download GO Launcher dekat google play . 

enjoy ;)