Photographer For Wedding | Portraiture | Event




Bismillahirahmanirahim...Tempahan bagi sesi fotografi untuk tahun 2013... kini dibuka...boleh hubungi kami..berkenaan harga, pakej dan slot kekosongan kami...sms atau call di talian 011-16552317/ 019-3128081.... ;) cheers...!!!
website : www.ilhamhafiz.com
.......................................................................................................
Providing A Flexible and Top Quality Photography Service for

Pre wedding, Engagement, Solemnization, Wedding Reception and etc.

We believe everyone looks beautiful on that special day, and we would love to be the ones to capture those cherished moments. 

We offer you a wide spectrum of services ranging from the grandest wedding reception, a special birthday celebration or the sweet moments of ushering in your newborn baby.

We hope to capture those precious moments and keep them alive, something to remember by for the rest of your lives. 
Any inquiry, Pls contact us sms/call: 0193128081 or 011-16552317 for further info.

Our Team:

Putra Hafiz Ahmad
Ahmad Nor Hafiz
Tun Julia Mohd Tahir

Portraiture | Syahirah Rusli & Rara Farahin













android untuk PC atau Laptop


assalamualaikum :)
 hye bloger ? dah lama tak update blog . okay . kali ni nak ajar korang satu benda ,
benda ni dah lama dah . mungkin ramai dah tahu , ada jugak yang tak tahu lagi kan . kalau sebut pasal android mesti semua orang tahu kan ? salah satu aplikasi hp tengah hot skang ni . tak kira la tablet ke hp ke , semua orang dah ada skang ni . bagi yang tak tahu lagi pasal android boleh rujuk kat sini . pakai hp android atau tablet ni mmg best . sebab boleh donwload bnyak game n software . aku pernah pakai hp android
xperia X8 . mmg awesome ! skang tak pkai dah , sebab pakai BB . bhhaaha :)

okay , android ni boleh jugak masuk kat pc korang atau pun laptop . so sape2 yang suka ber whatsapp , weChat , intragram , tak payah runsing lagi sebab takada hp android . sebab android boleh pkai kat pc
korang dah :)



ni contoh dia aku pakai kat laptop aku ;)

weChat :)

untuk install software ni senang je  ..

1 . download bluestack app player Download
2 . install bluestack app player
3 . boleh terus guna .

*untuk nak nampak mcm tablet atau hp dia punya interface korang buleh la download GO Launcher dekat google play . 

enjoy ;)