PC tablet android 4.04 murah !






PC tablet . Model : Netpad 7inch Allwinner a13 Android 4.0

menggunakan perisian android 4.0 Ice Cream Sandwich. 
sama dengan galaxy tab .pakai wifi atau usb modem, 
boleh online facebook , twitter , skype .
download beribu-ribu software dan game dekat android market .
boleh main game angry birds , fruits ninja dan banyak lagi .




Specifications:
CPU All Winner A10/A13, 1.2GHz
GPU Mali 400
Operation System Android 4.04
RAM 512MB DDR3
Nand Flash 4GB
Screen Type 7" Capacitive Screen
Resolution 800 x 480
3G Support
Camera 1.3 Megapixels
Gravity Sensor Support
Multi-Touch 5 points touch
Android Market Support
Video 2160P(3840×2160 px), AVI/MOV/MP4/RMVB/FLV/MKV
Music MP3/WMA/WAV/APE/AAC/FLAC/OGG
Ebook TXT, PDF, HTML, RTF, FB2
WIFI 802.11 b/g/n
Earphone Interface 3.5mm
Extend Port: 
1 x MINI USB port
1 x 3.5mm earphone port
1 x TF card slot

Package:
- Tablet Slim A13
- Manual
- Charger
- USB Cable FREE

RM350 jerr , buleh runding :)

kalau berminat boleh pm saya di facebook ----> facebook.com/afizphoto





jom download cerita taikun :)




Sinopsis Filem Taikun

Filem Taikun mengisahkan dua sahabat baik dikenali sebagai Tai (Angah) dan Kun (Along) yang mempunyai masalah dengan pihak berkuasa. Sifat mereka suka bergaduh dan mencuri menyebabkan mereka bertembung dengan ahli-ahli Geng Ros Hitam dan Tedung.

Disebabkan Tai dan Kun membelasah kedua-dua ahli geng dengan teruk, ketua Geng Pink, Manan dan ketua Geng Purple, Sarip merasa tertarik dengan kehebatan mereka berdua dan mengajak Tai dan Kun untuk menyertai geng mereka.

Sikap Tai dan Kun yang tamak menyebabkan mereka menerima pelawaan dua-dua geng tanpa pengetahuan ketua geng masing-masing.

Geng Pink dan Geng Purple pula adalah dua musuh ketat dan sering bergaduh. Mereka juga bersaing dalam perniagaan DVD cetak rompak. Kehadiran Tai dan Kun yang kelihatan hebat menyebabkan mereka mendedahkan segala kegiatan mereka dan mengharapkan pada Tai dan Kun untuk membantu mereka supaya menjadi lebih kaya.

Sejak itu, kehidupan Tai dan Kun dilimpahi kemewahan. Kesetiaan Tai dan Kun hanya terletak pada ganjaran wang sebagai habuan.

Namun, Geng Pink dan Geng Purple mula ditimpa masalah yang mana semua kegiatan mereka sering dihidu polis. Masing-masing mula menunding jari menuduh geng lain.

Tapi dalam diam, ada dalang yang membocorkan semuanya dan Tai dan Kun dituduh sebagai dalangnya namun Sarip dan Manan tidak percaya. Siapakah dalang sebenarnya? Apakah yang akan terjadi pada Tai dan Kun? Semuanya akan terjawab dalam filem 'Taikun'.

Pelakon Filem Taikun: Angah Raja Lawak (Tai), Along Raja Lawak (Kun), Afian Giman (Alex Yanz), Angah Raja Lawak (Sarip), Adey Shafrien, Haszmi Raja Lawak, Mikael Andre, Addy Rauf

download kat -->sini .

jom download filem untuk tiga hari :)



Sinopsis Untuk 3 Hari 
Filem Untuk Tiga Hari mengisahkan kisah cinta luar biasa dan agak pelik. Untuk Tiga Hari berkisar tentang dua pasang kekasih yang terpaksa berkahwin atas desakan dan pilihan orang tua.

Pasangan kekasih ini memutuskan untuk bercerai selepas tiga hari mereka mendirikan rumah tangga.

Dalam tempoh tiga hari mereka meluangkan masa bersama, mereka mula sedar bahawa itulah jodoh yang terbaik buat mereka seperti mana yang telah ditentukan oleh Allah SWT dan meneruskan perhubungan bukanlah sesuatu yang buruk dan mungkin adalah perkara terbaik yang pernah berlaku dalam hidup mereka.

Bahagiakah kita untuk meneruskan cinta selepas melukakan hati pasangan yang diceraikan selepas 3 Hari perkahwinan?

Filem Untuk Tiga Hari adalah filem diadaptasi daripada novel popular Ahadiat Akashah.

Pelakon filem Untuk Tiga Hari: Afdlin Shauki, Rashidi Ishak, Vanidah Imran, Ayu Raudhah, Dira Abu Zahar, Zizan Nin, Ainul Aishah, Nabil Ahmad, Zizan Raja Lawak, Fauziah Ahmad Daud, Zaibo, Khatijah Tan dan Atilia.

Penerbit: Sharad Sharan (Ombak Rindu)
Pengarah: Afdlin Shauki
Pelakon: Adflin Shauki, Rashidi Ishak, Vanidah Imran, Ayu Raudhah
Produksi:  Tarantella Pictures Sdn Bhd.

Download kat > sini 

jom download filem Hantu Air :)




Sinopsis Hantu Air



Hantu Air mengisahkan kerana kecuaian, botol berisi semangat jahat terjatuh ke dalam tasik sebuah resort. Selepas itu, berlaku beberapa aktiviti paranormal di resort yang diurus Mawar. Lebih teruk, beberapa penghuni resort mempunyai latar belakang hitam sendiri.


Fauzi yang baru kehilangan anak dan isteri bertemu Mawar dan mula berkawan rapat. Manakala Ramli dan Ros yang menginap di situ bersama anak mereka kecewa dengan pengurusan resort. Dua rakan baik, Jennifer dan Alicia pula berada di situ kerana sukakan aktiviti lasak yang disediakan.


sila download ke dua2 part .
download kat sini > part 1
                            > part 2


Jom download filem Halim Munan :)





Halimmunan mengisahkan remaja lelaki, Halim bin Munan. Dia sering di ejek dan dibuli rakan-rakannya iaitu Ajak, Pawi dan Kimi kerana sikap Halim yang agak lurus dan namanya yang dianggap pelik. Halim sendiri sebenarnya menganggap dirinya sebagai ‘halimunan’ dan dia suka berangan sehingga dewasa. Namun, pada suatu hari Halim difitnah orang kampung kerana mengintai Suriyati yang juga anak gadis Arsyad. Bagaimanapun, Munah tidak mempercayai tuduhan itu. Sebagai ibu, Munah yakin dengan Halim.
Untuk membersihkan namanya, Halim bertemu seorang bomoh iaitu Wak Mali. Ucapan salam diucapkan dan selepas Wak Mali menjawab salam tu, Wak Mali kebingungan kerana tidak nampak sesiapa memberi salam padanya. Halim menjadi ‘halimunan’ selepas mencuri kain kafan di sebuah kubur berhampiran. Belum sempat halim datang menyerahkan separuh kain sebagai syarat ‘dapat ilmu’, dia sudah pun bertukar menjadi halimunan.

Bagaimanapun, halim sebenarnya dah tersalah ambil kain kafan menyebabkan dia sentiasa halimunan. Pada masa sama, penduduk kampung mencarinya kerana halim dituduh menyamar menjadi pocong dan mengacau penduduk kampung. Apakah yang berlaku seterusnya kepada Halim. Mampukah dia membersihkan namanya dan keluarga yang sudah tercemar? Adakah Halim akan berubah sikapnya yang suka berangan itu? Semua jawapan ada dalam Halimmunan.

sila download ke dua2 part .
Dowload kat sini > part 1
                           > part 2

credit to kuryu .

aku buat filem? hahaha :p



Filem Pendek 'ICT dan Kemerdekaan' SMK Temenggong , Kuala Kangsar



Filem pendek yang dibuat sekerat jalan . haha :p filem ni shoot tahun lepas , masa bulan puasa .
 ada beberape babak tak buat sebab tak sempat . 3 hari lagi nak raya . so , tak sempat la nak habiskan cerita ni . dapat shoot 3 babak je . filem ni sepatut nye kena hantar kat SKMM . tapi tak siap . adoyaiii . tahun 2010 dah masuk dah . dapat hadiah RM500 :) saguhati je pun :p kah kah kah .

Portraiture of LieyaFaziera


Talent : LieyaFaziera

Thanks to Nana sbb sponser baju . haha :p
tak lupe juge kat fadli .