Portraiture of Nurul Izwanie


dah bosan kan tengok talent ni je ? ape aku kesah . hahahaha . selagi tuan punye badan kate nak shoot je , ak tetap shoot . hehe . lantak la dah brape kali pun . sbb ak nak blajar edit gmbar . . ak masih baru dalam photography ni . kena ade bahan tuk di edit .  so ? kebas je la talent mana pun . hahaha .  walaupun dah  brape kali asyik shoot orang yg same :p hahaha . pada aku , si budak Nurul Izwanie ni senang giler nk shoot . mcm model pro :) so , xde la susah2 ak nak gayekan dia mase nak shoot :) bak kate sifu Rahim Ewalk ' Wanie talent yg terbaik untuk Portraiture' . ape2 pun , thanx wanie (:

ni gambar2 terbaru wanie , enjoy =)