edit gambar guna PhotoScape :)Photoscape adalah Penyuntingan Imej produk Perisian dari photoscape.org .  PhotoScape adalah penyuntingan foto suite lengkap yang termasuk imej melayari / viewing, photo editing, Gambar halaman percetakan, foto saiz semula dan penamaan semula, dan penukaran walaupun RAW. Editor foto editing termasuk ciri-ciri standard serta pilihan pelarasan automatik dan adat untuk kecerahan, kontras, pembetulan pendedahan latar, dan banyak lagi.
PhotoScape juga menawarkan pelbagai penapis kesan imej dan koleksi bingkai imej dan topeng yang boleh digunakan untuk meningkatkan penyampaiangambar anda. Photoscape juga termasuk pilihan percetakan yang luas yang membolehkan anda membuat susun atur cetak untuk menggabungkan beberapa gambar pada satu halaman mengikut saiz cetakan mereka.

Photoscape Ciri-ciri Utama:
1. Viewer: Lihat gambar folder anda, tayangan
2. Editor: penyesuaian saiz semula, kecerahan dan warna, imbangan putih, pembetulan latar, bingkai, belon, mod mozek, teks menambah, melukis gambar, tanaman, penapis, pemindahan mata merah, mekar
3. Kumpulan editor: Batch menyunting gambar pelbagai
4. Page: Buat satu gambar penggabungan pelbagai gambar pada bingkai halaman
5. Gabungkan: Buat satu foto dengan melampirkan beberapa foto menegak atau melintang
6. Animasi GIF: membuat satu animasi gambar dengan gambar pelbagai
7. Cetak: Cetak potret ditembak, carte de visite, foto pasport
8. Splitter: Jurang gambar ke dalam pelbagai bahagian
9. Tangkap Skrin: Tangkap screenshot anda dan menyimpannya
10. Warna Pemilih: Zoom dalam skrin pada imej-imej, mencari dan memilih warna
11. Nama semula: Perubahan nama fail foto dalam mod kelompok
12. Penukar mentah: Tukar RAW ke JPG. SoftSea.com telah diuji sepenuhnya, disemak dan memuat naik fail memasang, Photoscape tidak mengandungi sebarang adware atau spyware, versi terkini ialah 3.5, anda boleh memuat turun imej ini menyunting perisian perisian (16,52 MB) dari pelayan khas SoftSea.com. Lesen perisian ini adalah Freeware Grafik, anda boleh free download dan bebas menggunakan Imej menyunting perisian perisian.
download PhotoScape DI SINI :)

sumber : my.hicow.com